2/07/2015

Plan for the future, 'cause that is where you are going to spend the rest of your life

Balmahan vuorenrinnettä
Jaahas flunssaa pukkaa. On pukannu jo jonkun aikaa. Eka oli Jukka sairaana useamman päivän jonka aikana päätin syödä mahdollisimman paljon vitamiineja mutta niin vain se nuhaperhana minutkin löysi. Olisihan se tosin ollut ihme jos oisin välttänyt sen, samassa kämpässä kun kuitenkin asutaan. Lisäksi täällä on kyllä moni muukin kipeänä että ei tästä voi pelkästään Juukelispuukelista syyttää, vaikka sitä aika hyvin teenkin :D
Koulu on kyllä ollut tosi rankkaa pelkästään nuhan takia. Keskiviikon yhden tunnin nyt vielä kestää, mutta torstain viiden tunnin rykäsy on jotain uskomattoman rankkaa. Onneksi siitä kaksi ekaa tuntia oli tällä viikolla ihan mukavaa ajanvietettä, joten ei toisaalta valittamista. Ehkä teen joku päivä syvemmän päivityksen kursseistani ja koulunkäynnistä noin yleisesti. Kahden viikon jälkeen on toisaalta tosi vaikea kertoa ihan kaikkea!
 
Huipulta on hyvä tiirailla Loch Lomondia
Nuhasta huolimatta päätin tänään lähteä jo maksetulle Loch Lomondin matkalle, jonka järjesti Gary ja hänen edustamansa Student Tours Scotland. Parilla sanalla sanoen se oli MAHTAVAA! Täydellisesti sen 20 punnan arvoinen reissu, ja vähän enemmänkin!
 
Ja vielä ylmepänä vielä paremmat näköalat :)
Up up the hill!
 
 
 
 
 
Matka alkoi aamulla klo 9 koulun edestä. Suuntana tosiaan vähän pohjoisempana, noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Loch Lomond. Gary on oppaana kyllä yksi parhaimmista, hän jaksaa kertoa toinen toistaan mielenkiintoisimpia ja mukaansa tempaavia tarinoita, joita kyllä jakaa kuunnella. "Wee stories" niin kuin hän jaksaa jankata. 

Reissu alkoi muutaman kymmenen minuuttisella nousulla metsän läpi vuorelle, joka ei kyllä tehnyt yhtään hyvää minun flunssalleni. Mutta jaksoin! Ja olihan upeat näkymät Loch Lomondin itäkärkeen! Kannatti todellakin lähteä mukaan jo pelkästään niiden upeiden näkymien ja auringonpaisteen takia!
Inveruglasin näkymä Loch Lomondille
 
Sama hetki paparazzin ikuistamana...
Seuraavaksi suuntasimme syömään pieneen kylään Loch Lomondin rannalla, josta matka jatkui pientä tietä pitkin Inveruglasiin. Pieni paikka jossa ei loppujen lopuksi paljon nähtävää ollut, mutta se mitä siellä oli, oli kyllä käymisen ja näkemisen arvoista! Matkalla sinne jouduimme ohittamaan isolla bussillamme kuorma-auton ja se oli kyllä erittäin mielenkiintoinen kokemus, väliä  kun ei autojen väliin jäänyt kuin kymmenisen senttiä, jos sitäkään :o
 
Lussin rannalta Loch Lomondia
Lopuksi suuntaismme vielä Luss nimiseen pikkukylään, jossa törmäsimme muun muassa "vihaisiin" ankkoihin. Ihan kiltisti ne kuitenkin meidän lähettyvillämme käyttäytyivät! Kivointa oli kuitenkin nähä kaikki koirat tällä reissulla koska ah! Ikävöin niiiiiiin paljon Nyytiä!!
Lussissa ne muutamat talot mitä oli, olivat todella värikkäitä ja nättejä!
 
Yksinäinen ruusu rantakivikossa
"Vihaiset" sorsat
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mihin tahnsa menen niin näen vain koiria. Nyytiiiiiiiii tule äidin luo!!
Nyt olen kotona ja tuntuu entistä pahemmalta flunssan suhteen. Jos nyt saan keuhkokuumeen niin ainakin se oli sen arvoista. Muistuttakaa minua tästä kun vaikeroin sängynpohjalla pahaa oloani :D
 
xx
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Vau upeita maisemia siellä! miss u!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miss u too! Ja mitä olen katsellut nii ei sultakaan maisemia ja mielenkiintosia paikkoja puutu ;)

      Poista