3/06/2015

Finland Finland

Luin just tän artikkelin ja täytyy melkei itkua pidätellä! http://www.buzzfeed.com/tabathaleggett/reasons-you-should-never-visit-finland?bffb&utm_term=4ldqpgp#.fbo1vDNEKN

Perjantain levottomuudet
sairastelun jälkeen on
varmaan ihan ok :D
Reasons why you should never visit Finland. Niin. En voisi enempää olla samaa mieltä. Ihan totta, Suomi on kaunis maa  ja täällä Glasgowissa ollessa ikävöin kyllä kaikkia ihan samoja asioita, joita ikävöin Madridissa ollessani.

Ei sillä että Suomi olisi puhtain ja kaunein maa maailmassa, lisäisin tuohon listaan saunan, suomen kielen, puhtaan hyvän kotiruoan ja veden, helppouden käydä kaupassa ja maksaa euroilla ja ylipäätään sen että Suomi on Suomi.

Suomi ei ole täydellinen maa, kuten varmaan viimeaikoina on voitu useasti todeta omituisten lakisäädösten ja muun lehdissä esillä olleen kautta, mutta se on Suomi. Minä ainakin olen ylpeä suomalaisuudestani ja täällä onkin hauska sanoa ihmisille että minulla on supervoimia; osaan puhua suomea! Mutta kuten varmaan voitte huomata, kielioppi ei ole vahvinta alaani. Voin sanoa että  on todella ihana puhua englantia joka päivä ja sitten oikeastaan vain Jukan kanssa ollessa suomea. Englanti alkaa tulemaan koko ajan vahvemmin ja vahvemmin, mikä on ihan mahtavaa huomata. Helppous, ja ennen kaikkea kynnys puhua on koko ajan easympää!

En tiedä mikä tämän päivityksen tarkoitus oli. Kai tarkoitus oli vain sanoa että Suomi <3

xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti