3/21/2015

Your life does not get better by chance it gets better by change

GRAU!
Terveppä terve!

Tai no jaa, ei niin terve. Nuhaa ja yskää pukkaa - taas. Sanotaanko että ainut asia mitä en kaipaa on tämä ainainen kipeänä olo. Olisi mukava herätä joku aamu ja oikeasti tuntea ettei tunne mitään! Siis mitään kipuja, särkyjä tai kolotuksia. Mutta niillä mennään mitä on annettu. Kuusi viikkoa jäljellä, jaksaa jaksaa :)

Tällä viikolla en ole kyllä tehnyt yhtään mitään jännittävää. Sitä vaan toivoo, että jos nukkuu ja lepää niin tauti menisi ohi, mutta samalla tuntuu että ennemminkin aika menee ohi eikä mikään muu. Ostin minä liput Suomeen ja katselin lippuja Amsterdamiin sekä hotelleja Lontoosta, mutta niitä en vielä uskaltanut kuitenkaan tilata. Minulla on parin viikon loma 11.4.-22.4. mikä tarkoittaa sitä että haluan käyttää sen ajan järkevästi hyödyksi ja ainakin 11. päivä olisi tarkoitus lähteä bongailemaan kuuluisaa Ness hirviötä.

Ihmisiä riittää
kauniilla säällä
Tänään on ollut niin upean mahtava keli että tuntuu melkein väärältä istua nyt sisällä ja tuijottaa tietokoneen ruutua, mutta koulutehtävät eivät odota. Ensin työ, sitten hupi, vaikka osa täälläkin asuvista ihmisistä tuntuu ajattelevan täysin päinvastoin. Mutta onneksi tuo aurinko antaa iloista ja positiivista energiaa joka saa minutkin työskentelemään paremmin ja tehokkaammin ja tehtävät tulee hoidettua nopeammin.

Ainut asia mitä nyt kaipaisin on pajunkissat. Kukahan niitä lennättäisi tänne minulle pällisteltäväksi? No, nauttikaa te pajuista, minä jatkan koulun blogin kirjoittamista ja sen jälkeen voisin opiskella vähän ranskaa! Bonjour madam! Arrideverci a tutti ja Guid cheerio the nou! Heh heh ;) Yeah, A dinna kin, either!

xx 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti