4/04/2015

We keep looking up, higher, but we're still not high enough

Böööö
Terve, taas! No, pitkästä aikaa mutta kuitenkin.
Huomenna tulee 11:sta viikkoa täyteen Skotlantielämää. Aika on mennyt niin nopeasti, että nyt on tosiaan jo kevät ja pääsiäinen. Ei uskoisi. Meinasi jäädä Mignon-munat syömättä tänä vuonna, kun eiväthän nämä täällä ymmärrä mitään semmoisen herkun päälle. Onneksi äitiltä tuli Suomi-terveisiä vielä viimeisille viikoille. Mämmi ja Pasha taisi tosin unohtua postipaketista(?) Tiedä sitten oliko vahinko vai harkittu teko...

Viime viikot ovat menneet kouluhommien kanssa panikoidessa. Kuka enemmän, kuka vähemmän. Minä ainakin enemmän. Deadlinet lähestyy, koska ensi viikko on ihan vihoviimeinen viikko koulua. Yksi päivä on tosin kestettävä vielä sen jälkeen ennen paluulentoa Suomeen. Toivottavasti lämpimään! Koittakaahan saada se aurinko sinne pysyvästi.

Tämä lyhyehkö pääsiäis"loma" tuli kyllä aivan täydelliseen saumaan. Viimepäivät ovat menneet koululla istuen ja Photoshoppia hakaten. Tai no, kai me aletaan ystäviä jo olemaan. Bestiksiä meistä ei kyllä koskaan tule. Mutta kai tämän jälkeen voi CV:ssä mainita että osaan käyttää ko. ohjelmaa. Right?

Nämä kaksi viimeistä päivää ovat menneet leppoisasti mahtavan ilopillerin kanssa! Alkaa naurulihakset olemaan kipeänä, koska kaikki jotka tuntevat Kaisan voivat varmasti samaistua mielipiteeseeni ettei hänen kanssaan aika tylsäksi käy. Eilen käytiin shoppailemassa ja tämä päivä meni Edinburghissa. Huomenna on tarkoituksena kiertää Glasgowia paremmin, se kun jäi perjantailta aika vähiin. Annan kuvien puhua puolestaan!





Tässä äidin karkkikauppa

Maailmanloppu tulee, oletko valmis?
Haggisraamattu <3
Merry Christmas? In April?




Todellakin tuntemattomat nautinnot. Miksi se kuulostaa englanniksi niin paljon coolimmalta?


OINK!
Vahingossa ihan wee cool kuva
Koska Skotlanti <3



Tämän takia vaaransin henkeni ja hyppäsin tielle :D
Mutta olihan huisin hauska reissu, vaikkei aurinko oikein  halunnut paistaa, Ainakin oli lämmin ja mahtavaa seuraa! Kyllä Edinburgh on kiva mutta Glasgow on vielä kivempi!

 xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti