4/15/2015

I'm not giving up, I'm just starting over


Edinburghin pääsiäislauantain appelsiineja
Vaikea uskoa että kahen viikon päästä tähän aikaan olen jo Suomessa, ollut oikeastaan jo huimat 16 tuntia. Siis olettaen että British Airways ei ole myöhässä tai joudu kärsimään lakoista, joita oli vissiin luvattu tiistaille(?) No, kaikkeahan voi sattua, mutta minä haluan istua keskiviikkona kello 11 kampaajan penkkiin, että jos ennen sitä pääsisi kotiin!
 
Ennen Suomeen paluuta tässä on kuitenkin vielä yhden kurssin presentaatio ja toisen kurssin ryhmätyön tekeminen. Ja voin sanoa että ajatukset ovat todellakin jo kesässä! Sain silti itseni tänäänkin ylös sängystä kamalasta flunssasta huolimatta ja raahauduin koululle photoshopin pariin. Sain kuin sainkin Coco&Cleo -yrityksen instagrammin, twitterin kuin facebookinkin muokattua ja toivon että ne ovat ok  myös ko. yrityksen edustajalle ensi torstaina. Olen kyllä ihan korviani myöten täynnä tätä tehtävää! Näytän teille presentaation jälkeen mitä olen saanut aikaiseksi, ennen sitä en uskalla esitellä tuotoksiani kenellekään muulle kuin ryhmäläisilleni. Verta hikeä ja kyyneleitä on kyllä vuodatettu, mutta uskon että Photoshop taidoistani on joskus vielä hyötyä.
 
 
Glasgow on kiva, näköalapaikalta ja aurinkoisena päivänä katseltuna  :) x
 
Glasgow city skyline
 
ROAR part2
 
Jukka kutsuu minua mustaksi jeesukseksi, enkä enää ihmettele miksi... :o
Ja jos joku ihmettelee miksi en ole ystävystynyt oikeastaan yhdenkään Skotlantilaisen tytön kanssa niin syynä on todellakin se, että en itse keksi mitään sanottavaa semmoisiin puheenaiheisiin kuten Jersey Shore, Angelina Jolien hiukset/rinnat tai millä Los Angelesissa sijaitsevalla luksusvaatekaupalla käyn ensimmäiseksi shoppailemassa heti kesän alussa. Meistä jokaisella on toki kiinnostuksen kohteemme mutta mieluummin keskustelen miesten kanssa siitä puriko Carvajal eilen Atleticon Mandzukicia vai ei?!
 
Tajusin että tästä päivityksestä tuli nyt hyvin negatiivinen vaikken sitä sellaiseksi tarkoittanut ja minun tämän hetkinen fiiliksenikin on flunssasta huolimatta mahtava! Tai onnellinen on ehkä oikea adjektiivi. Vaikkakin on myös todella haikeaa että ensi viikon sunnuntaina lähetään jo kohti Lontoota.
 
Voisin yhtä hyvin käyttää tämän energiapommin vaikka Marketing mixin tutkimiseen ja tehdä jotain hyödyllisempää kuin kirjoittaa blogia tai suunnitella Lamkiin menevää matkaraporttia tai Lontoon reissua, mutta ehtiihän sitä. Olihan aamu sentään produktiivinen :)
 
Kuvat nyt ei millään muotoa liity tekstiin mutta eikös silti ole kivoja kuvia? Kuvaajana toiminut Kaisa <3
 
xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti