4/23/2015

Travel far enough, you meet yourself

Mähtävä tunne! Viimeinen esitelmä oli hetki sitten ja nyt voi tosiaankin rentoutua seuraavat pari viikkoa! Kyllä voin kertoa että Desperados maistuu! Vaikka se vähän lämmintä onkin..
Aurinkolaseille on käyttöä ja myös hymylle!
Enää kaksi päivää Glasgowissa ja kaikki tuliaisostokset on jo tehty. Se tarkoittaa että siivoamiselle ja pakkaamiselle jää aikaa upeat 48 tuntia. Sitten vietetään pari päivää Lontoossa, jossa TOIVOTTAVASTI paistaa aurinko yhtä lämpöisesti kuin täälläkin! Tiistaiyönä valloitamme Suomen, mikäli sikäli lento on ajoissa, meitä ei ole ylibuukattu eikä missään ole mitään lakkoja. Toivotaan siis edelleen parasta!

Asioita joita jään kaipaamaan täältä? No, ihmisiä. Ja toisaalta tätä aurinkoista keliä mikäli te ette sinne Suomeen muuta saa kun lunta ja vettä ja harmautta. Periaatteessa jään myös kaipaamaan englanninkieltä KOSKA jo nyt kun yritän puhua Jukalle ei siitä tule kuin epäselvää mongerrusta. Voin siis varoittaa että ekat pari kuukautta saatan puhua erittäin epäselvästi..


Joku pappa soitti viulua samalla nuoralla kävellen. Ei paha
Eilen oli jaossa kylmiä juomia kuuman päivän virkistykseksi
Söpöin taksi ikinä :3

















En nyt tiiä mitä enää kertoisin. GCU on nyt historiaa minun osaltani. Kiva koulu opiskella, jotkut opettajat ovat kivoja, toiset eivät niinkään, mutta niinhän se menee ihan kaikkialla. Voin vain toivoa että saan kaikki ne 30 opintopistettä mitkä pitääkin saada. Tuntuu taas jotenkin tyhjältä ja huojentavalta ja toisaalta aivan mahtavalta!

Suomi ja Suomen kesä, täältä tullaan! UK vaikuttaa silti paikalta missä haluan asua, ehkä joku päivä! :)

xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti