4/27/2015

We travel, some of us forever, to seek other places, other lives, other souls

Tämä matka alkaa olla Heathrowin seikkailua vaille valmis.

Eilen matkustettiin 8h 30min bussilla Glasgowista Lontooseen kahden pysähdyksen taktiikalla. Never again! Olihan se tietysti kokemus ja elämys sinänsä, mutta en halua enää matkustaa englannin pikkuteitä.. Aika karmeaa. Yksi tietullikin koettiin.

Laukkujen kanssa Lontoon julkinen liikenne on ihan sanonko mistä. Ihan ahdistaa ajatella huomista, mutta toisaalta huomisen jälkeen niitä ei tarvitse enää ajatella. Kunhan nyt päästään Helsinkiin.

Tänään tosiaan pyörittiin ympyrää Lontoossa, ja jotenkin tuntuu, että käytettiin varmaan joka ikistä metrolinjaa mitä vain suinkin mahdollista, sen verran tuli paikkoja kierreltyä. Muuta en sano, kuin että Lontoo on kallis mutta herranjumala täällä on kuumia pukumiehiä ;) Silmäniloa siis riittää! My Place, indeed :x

London Bridge
Minä ja aviomieheni, ollaan söpöi :3
Cuuute :x

Iso Ben todellakin!

Välttämätön kaverikuva Benin kaa!


London eye..
..joka..
..ikisestä..






..suunnasta!
Siinä vielä kokokuva Benistä ja hänen hallintopaikaltaan
Lontooseen ei voi mennä käymättä Buckingham Palacella
Platform 9 ja kolme neljäsosaa
Ihania värejä :)






Ihanaa vihreyttä!!
En tienny yhtään että minua kuvataan, saati mistä tää kuva on xD


Onnellinen Lontoon kolmikko!
Tähän on varmaankin hyvä päättää tämä matkablogi. En tiedä onko tästä mitään apua Skotlantiin matkaaville tai vaihtoon hakeville mutta minulla on ainakin ollut mukavaa kirjoittaa tätä ja toivon mukaan joku muukin on löytänyt siitä jotain viihdettä ja informaatiota, muutkin kuin äiti siis... Palataan astialle taas ehkä joskus, nyt saa blogin kirjoitus kuitenkin ehkä jäädä vähäksi aikaa :)

Terkuin Tanja!
xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti