4/09/2015

So let the light guide your way, hold every moment as you go and every road you take will always lead you home

Vaikka väsyttää niin olen
silti onnellinen! <3
Arvatkaa mitä. Cetirizin on ihan huono lääke, se kun pistää unettamaan ihan 24/7. Mutta arvatkaa mikä on vielä typerämpää? Se, että jos sitä lääkettä ei joka ilta ota niin on aivan tukossa seuraavan päivän. Olen nyt muutaman viikon noita syönyt ja uni kyllä maittaisi. Nukkuisin vaikka kellon ympäri. Ja varmaan tekisinkin niin, ellei tarvisi jossain välissä sosialisoitua kouluun ja tehdä muutamia ryhmätehtäviä. Onneksi nekin ovat minun osaltani kohta historiaa tämän kevään osalta!

Täällä paistaa myös aurinko. Voitteko uskoa? Nyt pitää varmaan koputtaa puuta, mutta ihan mahtavia kelejä ollut!! Tänään on vaan nukuttanut niin vietävästi että nämä +16 celsiuksen ihanat lämmöt menevät ihan ohi minulta. Vaikka käytiin me äskön Jukan kanssa kesän ekoilla jäätelöillä, oli kyllä hyvää!!

Jotkut ne jaksaa ottaa lämmöstä kaiken huvin irti!
Leffa ei ole mitään ilman
kaliaaa!
Sunnuntaina kävin katsomassa Fast & Furious 7. Pakkohan siinä oli itkeä kun tiesi mikä se tarina siinä taustalla oli. Ja vieressä istunut poikalaumakin taisi hikeä pyyhkiä silmistä viimesten viiden minuutin aikana. Voin siis todellakin suositella kaikille oikein lämpimästi, vaikkei olisi edellisiä leffoja katsonutkaan tai ei autofani olisikaan. Varmasti käy toimintaleffasta kenelle tahansa! Paulia se leffa jää kyllä kaipaamaan.

Sen verran tuosta leffateatterista että muistan jostain lukeneeni sen olevan yksi Euroopan korkeimmista? Ja varmaan myös kalleimmista, kaksi lippua oli yhteensä 26,5€!!! Kyllä siihen parin euron bisset sitten kelpasi viereen, olisi saaneet kyllä sisältyä hintaan tuolla hinnalla :s

Huomenna viimeinen virallinen koulupäivä. Aika haikeaa. Suomesta tuli tänään opettajalta viestiä, että pitäisi vielä yrittää mainostaa LAMKin liiketaloutta, me kun saamme näillä näkymin kunnian olla viimeiset liiketalouden opiskelijat Lahesta Jukan kanssa. Syynä se, ettei ole tarpeeksi opiskelijoita täältä päin tulemaan Lahteen. Kyllä minulta ainakin yksi ihan kuumis mies kysyi yksi kerta voinko opettaa hänelle suomea, hän kun hakee ensi vuonna opiskelemaan Suomeen, mutta paikkakunnasta ei ollut vielä varma. Arvatkaa vain suostuinko opettamaan vähän suomea ;)

Roar!!! Oh I wanna meet the person who creates these amazing pics!!! #mysoulonawall
Kavevikuva <3
Terassikelit suosii!!




















Mutta minäpä taidan jatkaa Consumer Buyer Behaviorin paper kakkosen parissa aka pelaan Trivial Crackia kännykällä ja voivottelen miten tekstiä ei omatoimisesti ilmesty tyhjälle word-tiedostolle! Aurinkoista loppuviikkoa toverit!

P.s. Kahen ja puolen viikon päästä törmäillään!!



P.p.s Koska onhan tämä ihan oikeasti nätti biisi ja kyyneleet tulee väkisinki silmiin kun tätä kuuntelee niin jaanpa sen nyt täälläkin!

xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti