1/18/2015

Edinburgh is alive with words

Princess street edessä, Edinburghin kauppakatu
 
Sama panorama kuva jatkuu. Edinburghin linna ylhäällä
Edinburgh oli kaunis ja yllättävän kuiva ainakin kolmen päivän lyhyen vierailumme ajan! Oikeasti yllätyin miten kuivaa siellä oli. Iltaisin tuli hieman vettä, mutta aurinko paistoi muuten melkein kaiken aikaa. Ehkä meillä vain kävi hyvä tuuri, sillä sillä välin kun olimme Edinburghissa, Glasgowissa tuli lunta tupaan ihan kunnolla.
Ihania taloja ja katuja,
niin brittiläistä!
En tiedä mikä kirkko tämä on,
mutta klikatkaa suuremmaksi :D

Kapeita kävelykatuja
Hetki sitten laskeuduimme junalla Glasgowin Queen Streetin asemalle ja löysimme helposti ihan vieressä sijaitsevan koulumme ja sitä myöten asuntolan. Tämä asuntola asuttaa noin 660 henkeä, että ihan kampusmeiningillä mennään tästä lähin! Talokompleksi on tosi kivan näkönen ulkoapäin mutta sisältä.. Noh.. Sanotaanko että kun Lahdessa lähtöinfossa opettajamme varoitteli asuntojen kunnosta ja nimenomaan Skotlannin asuntolan kunnosta (homevaaraa!!!) niin en edes odottanut paljoa. Jospa kerron tästä asuntolasta joskus myöhemmin lisää, kun keksin jotain hyvää sanottavaa :D
 
Mutta Glasgowiin rakastuin jo heti! Antakaapas kun käyn ottamassa teille kuvia ihasteltavaksi! Ihana aurinko täällä ainakin paistaa at the moment! Kylmä on, mutta siihen olen suomalaisena kuitenkin tottunut! Hahaaa, ei mul muuta tällä erää,  jaan teille Edinburghissa räpsimäni kuvat ja lähen kauppaan! Hajotkaa Suomen säähän ;)
 
xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti