1/01/2015

Hee-haw

Tässä sitä taas ollaan - uuden blogin kimpussa. Tämä blogi tulee sisältämään nimensä mukaisesti minun ajatuksiani Skotlannista, tarkemmin Glasgow'sta, johon pääsen tutustumaan reilun kolmen kuukauden ajaksi Erasmus-vaihdon yhteydessä. "Belter!"

Moni on kysellyt että mitä minä ihan oikeasti teen Skotlannissa (viskin juonnin opettelun lisäksi)? Tarkoitukseni siis on suorittaa 30 opintopistettä Glasgow'n Caledonian Universityssä Busineksen puolella. Hakupapereihin kirjasin toiveet Brand Managementin, Consumer Buying Behaviorin ja Creative Fashion Brand Promotion -kurssien osalta, mutta vielä on toki mahdollista että kyseiset kurssitoiveet eivät toteudu. Sitten valitaan jotain muuta ja pidetään hauskaa niiden kanssa :)

Tarkoitukseni on, jälleen kerran, pitää päiväkirjamaista päivittelyä kerran pari viikossa kaikille teille keitä kiinnostaa aikani tuossa viskimaassa. Samalla periaatteella kirjottelin ajatuksia Madridista pari vuotta sitten ja palautteen perusteella ja kävijätilastoja tarkastelemalla huomasin että niille ajatuksille oli ja on yhä edelleen kysyntää. Yllätyin suorastaan siitä ettei blogiani lukenut vain äitini. Hei äiti!
Vielä ei ole kuvia Skotlannista
joten ihailkaa
uuden vuoden rakettia :P
Siksi toivonkin että myös tästä blogista voisi olla hyötyä niille ketkä suunnittelee Skotlantiin lähtöä tai edes siellä vierailua.

Tätä ensimmäistä postausta kirjoittaessani en ole vielä itse henkilökohtaisesti Skotlannin maaperällä. Lennon kirjattu päivä on 15.1. ja matkakuume polttelee jo sisuskaluja. Iiks! Kohteeseen on tullut tutustuttua Google mapsin avulla ja täytyy sanoa että todellakin odotan pääsemistä paikan päälle! Glasgow näyttää kuvissa sykähdyttävän ihanalta ja toivon että se vie sydämeni siinä missä Madridkin.

Lähtöön on tasan kaksi viikkoa aikaa, mutta minun sormet syyhyäisivät jo kovasti päästä pakkaamaan matkalaukkua. Olen viettänyt illan jos toisenkin leikittelemällä ajatuksella jossa istun jossain mukavan kodikkaassa pubissa kylmää huurteista siemaillen ja Celticin peliä seuraten. Ympärillä on pesunkestäviä skottilaisia iloisen hilpeinä vauhtijuomastaan ja siitä että heidän (meidän?) joukkue on voitolla. Se se vasta olisi elämää :)

Tähän loppuun haluan vain sanoa että jatkakaa matkani seuraamista tasaisin väliajoin jos se yhtään kiinnostaa! Palatkaamme astialle!

xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti