1/29/2015

Hanhen perssulkia ja muumeja!

Ready for Monday!
Musta tuntuu että kirjoitan tänne koko ajan, mutta ei kai se haittaa? Jotenkin tuntuu etten ehdi jutella oikeastaan kenenkään kanssa, vaikka kysyttekin mukavasti kuulumisiani. Tuntuu helpottavalta että voitte täältä edes vähän lukea mitä minulle kuuluu,  vaikka ei se minusta silti hyvältä tunnu, että kuulette minusta vain tämän kautta. Madridissa ollessani taisin jutella kaikille päivittäin mutta nyt tuntuu etten edes äitille juttele kuin silloin tällöin.

Tänään sato lunta ja  oikestaan
kaikkea mahdollista >:(
Koulu alkoi tosiaan vihdoin ja viimein tänään. Eikä sitä jatkossakaan ole kuin keskiviikosta perjantaihin. Että jos jollain on halua tulla käymään Glasgowissa tai jos joku haluaa minua kutsua jonnekin päin muailmaa niin olen ihan vapaa perjantai-illasta tiistai-iltaan! *flirti flirti vinki vinki*
Consumer Buyer Behavior -kurssi vaikuttaa ihan mukavalta, mutta ainakin ensimmäisen tunnin perusteella olen tainnut aika paljon käsitellä samoja asioita jo Lahessa sillä yhdellä ainoalla marketingin kurssilla jolla olen ollut. Eihän sillä niin väliä, ainakin loistan sitten seminaareissa :D Koulusta itsestään sen verran, että minusta oli todella omituista kun meidän piti näyttää meidän opiskelijakorttia auditorion ulkopuolella olevaan mustaan mötikkään jolla siis kirjasimme itsemme sisään tunnille. Ymmärrän tämän kyllä toisaalta, sillä meitä on melkein 400 ihmistä sillä kurssilla ja paikallaolopakko on lähes 100% eikä kukaan opettaja ala lukemaan 400 ihmisen nimiä mistään paperista varmistaakseen että kaikki ovat raahautuneet tunnille.

Beer bong vauhdissa!
Mitähän muuta kertoisin tästä viikosta? Maanantaina käytiin istumassa iltaa Walkaboutissa ja samalla juhlittiin yhden ranskalaisen tyttelin 19 vuotis synttäreitä. Ilta meni beer bongin ja biljardin siivittämänä muiden Erasmusopiskelijoiden kanssa.
Eilen tiistaina kävin shoppailemassa Primarkissa ja illalla katseltiin Jukan kanssa Muumeja. Kyllä, olemme 22 vuotiaita mutta Muumit on onneksi suunnattu kaiken ikäisille!
Pikku Myy on ihan paras! Ja Haisuli ja Nipsu :3
Tässä on kuulemma oikea-
oppinen sulka..
I. Hate. Snow.
Tänään lähdin Jukan henkiseksi tueksi sulkapalloharkkoihin jotka olivat Bishopbriggsissä, noin neljä mailia Caledonian Courtilta pohjoiseen. Oikein mukavan ja rauhallisen oloinen pikkukylä! Ekaa kertaa katselin sulkapallonpelaamista ihan tosissaan ja ihan kivan näköistä pomppimistahan se oli! I still prefer football!! :) Me menimme Bishopbriggsiin bussilla mutta takaisin päin tultiin yhden sulkapallokuninkaan kyydillä, joka ystävällisesti tarjoutui meidät heittämään kotiin. Kyllä tuntuu niin omituiselta ja VÄÄRÄLTÄ olla auton kyydissä jossa ratti on väärällä puolella ja koko auto kulkee ihan vikasuuntaan tiellä! En selviä tästä traumasta varmaan koskaan!!
Game is on!

Nyt täytyy varmaan alkaa nukkumaan että pääsee huomenna yhdeksäksi kouluun Creative Fashion Brand Promotion tunnille. Siitä tunnista ehkä lisää ensi kerralla! Öitä :)
xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti