1/25/2015

We can change the world despite all our enemies

Kaikkea on taas tapahtunut sitten viime päivityksen. Suurimpana muutoksena on sää. Täällä sataa. Ei kaatamalla, ainakaan koko ajan, mutta sataa. Eihän minua toki ole sokerista tehty, voisin ihan hyvin lähteä ulos ottamaan kuvia ja pitämään hauskaa, mutta kaikki varmaan ymmärtää että fiilis ei ole korkeimmillaan siinä vaiheessa. Ja kännykkä ei tykkää kosteudesta.
 
Pure love! <3
Älkää kuitenkaan ymmärtäkö väärin tätä blogin ei-niin-positiivista-aloitusta! Minä RA-KAS-TAN!! tätä kaupunkia. Tai muotoillaanko näin, että en ole menettänyt sydäntäni, ainakaan vielä, samalla tavalla kuin menetin sydämeni heti Madridille. Ja ehkä Madrid saa sydämeni omanaan pitääkin. Mutta Glasgow tulee kyllä kovana rakastajana heti perässä! <3
 
Keskiviikkona käytiin Pub Crawlissa. Lähtö oli aika extemporee, sillä minusta tuntuu etten kuule mistään tapahtumasta kuin vasta muutamaa minuuttia ennen. Ja sitten mennään. Pub Crawl oli kyllä ihan huippu, baarit tuli jollain tavalla tutuksi Erasmus-porukassa, joka sekin on ihan mahtava! Viskiä en ole vielä uskaltanut maistaa, koska tiedän mitä se minulle tekee. Ei varmaan anna hyvää kuvaa jos heti ensimmäisen lasin jälkeen olen kantokunnossa :D Lisäksi ottaisin viskin sekaan oikein mieluusti jäitä, joita täällä ei ainakaan kovin monessa paikassa laiteta sekaan.. Kuulemma tekee vain pahaa juomalle, tai jotain. Ota nyt skotista sitten selvää.
 
Lauantai-illan etkot
Perjantaina käytiin muutaman tytön kanssa Hair & Beauty Pamperingissa, missä siis saatiin ihan vain "ladyjen" kesken nauttia teestä, pikkuleivistä, manikyyristä, meikistä ja hiusten laitosta. Tilaisuus oli täysin erilainen mitä odotin ja sain sen nytkin kuulostamaan hohdokkaalta. En halua pilata illuusiota, joten jätetään se näin! Kiva idea anyway. Tämän jälkeen lähdettiin St. Vincent Streetillä sijaitsevaan King Tut's Wah Wah Hut:iin, joka on livemusiikin "mekka" täällä Glasgow'ssa. Sieltä on ponnistanut maailman maineeseen muun muassa semmoiset nimet kun Oasis, Radiohead ja minun ihan ykköslemppari Biffy Clyro!! Tilaisuus oli muuten aika tylsähkö, mutta olen ihan varma että tulen käymään King Tut'issa uudestaan! I have to!
 
 
Korttipelit kovassa vauhdissa
Eilen päätettiin Jukan kanssa hostata bileet täällä meillä. Se oli kyllä ihan mukavaa, sillä meidän keittiö on tähän mennessä isoin missä olen ollut. Kaikkien muiden keittiöt ovat ihan älyttömän pieniä, mutta jotenkin tuntuu että tämä meidän talo on kaikista tilavin. Ja myös muut sanovat sitä. Kas! Yksi plussa tämän Caledonian Courtin puolesta :D Kovin montaa niitä ei vieläkään ole. Mutta ei saa valittaa, meillä on katto pään päällä ja toimiva keittiö ja oma kylpyhuone mitä ei tarvitse jakaa muiden kanssa! Enkä ole hometta vielä löytänyt kuin leivästäni.
 
Mutta ei minulla muuta tällä kertaa, harmaata sunnuntaita ihmiset! :)
 
xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti