1/11/2015

Elämme vain murto-osan elämästämme

Törmäsin otsikon aforismiin jokin aika sitten ja jäin miettimään sitä ihan toden teolla. Eikä se voisi olla enempää totta. Kuinka monta päivää ja hyvää hetkeä minäkin olen viettänyt sängyssä tai sohvan pohjalla, kun olisin oikeasti voinut elää? Joskus toki on mukava vain rapsutella koiraa ja nauttia hyvästä leffasta, but that's not how I wanna live my life. Joka ilta nukkumaan mennessä olisi mukava ajatella mitä tänäänkin saavutin ja koin.

Tänä iltana ennen nukahtamista voin vain haaveilla tulevasta reissusta. Juuri äsken sain sähköpostiini varmistusviestin hotellivarauksesta kolmeksi yöksi Edinburghissa, joka on ensimmäinen etappini Skotlannissa. Ja olen kyllä super innoissani! Tune hotelli on kuvien perusteella todella söpö ja viihtyisä. Toivottavasti se on sitä myös kun pääsemme paikanpäälle! Saan opiskelija-asunnon käyttööni vasta 18. päivä, joten minusta siinä on mitä täydellisin syy viettää vähän aikaa pääkaupungin sykkeessä. Vielä jos Dubliniin ehdin tulevien kuukausien aikana niin voin pyyhkiä jo kolme kaupunkia pois minun "must experience" -listaltani.

Neljä yötä lähtöön ja tuntuu että kaikki asiat jotka piti tehdä ennen lähtöä ovat vielä ihan kesken. Matkalaukkuni sain sentään jo raahattua autotallista sisälle, mutta sinne on hirveän vaikea saada sisältöä. Ensinnäkin siksi että inhoan pakkaamista ja toisekseen olen aivan varma että jos nyt pakkaan sen täyteen, alimmaiseksi jää tietysti juuri se paita minkä haluaisin huomenna pukea päälleni.

Seuraavaa päivitystä kirjottelen sitten Skotlannista jahka ehdin ja kykenen. En jaksa uskoa että internetyhteyteni alkaisi toimia vain nappia painamalla. Ihan ensimmäinen asia on kuitenkin hankkia kunnon kännykkäliittymä, netti jääköön siis toissijaiseksi. Joka tapauksessa: kiitos eilisestä teille jotka eilen hyvästelin iso pala kurkussa ja te, joita en ehtinyt moikkaamaan: olette ihania, nähdään toukokuussa, ellette sitten eksy viskimaahan minua viihdyttämään! :)

P.S. Lupaan että ensi kerralla saatte katsella kuvia!

xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti